Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/ulrikwitt.com/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Om Ulrik Witt

Ulrik Witt startede som kunstner, da han som ung sejlede verden rundt på krydstogtskibe, hvor han arbejdede som tjener. Han brugte sin fritid på at tegne, men hans karriere som maler tog først fart, da han blev restauratør og var med til at åbne Restaurant De 4 Årstider i Århus. Her udstillede de hans malerier på væggene, som til Ulriks store glæde vakte stor interesse hos kunderne i restauranten.
Efter Ulrik stoppede på Restaurant De 4 Årstider, valgte han at åbne et galleri i Latinerkvarteret i Århus, hvor han var en fast kilde til liv og glæde.
Ulrik lukkede sit galleri i Latinerkvarteret i 2014 og lever nu som delvis pensionist. Han har åbnet et galleri i sit hus på Samsø, hvor han opholder sig i sommerhalvåret. Når kalenderen skifter til vinter, rykker han ind i sin lejlighed i Århus midtby.

w

Altid god for en snak om kunst, antik og hverdagens små finurligheder

Ulrik Witt byder gerne på et godt glas vin og en snak om de små ting, der gør livet lidt bedre. Inspirationen til Ulrik Witts kunst kommer fra hjertet, skoven og pulsen i bylivet.

Elsker sommeren på Samsø

Ulrik Witt tilbringer pt. sommeren i hans galleri på Samsø. I er mere end velkommen til at kigge forbi ved gadekæret i Hårmark – så kig endelig forbi!

Herunder ses en kjole malet af Ulrik Witt, som blev doneret til en auktion for velgørenhed samt Ulrik i sit gamle galleri i Latinerkvarteret i Århus.

Kreativitet af Ulrik Witt